Maasnielderbeek volledig uitverkocht

3 december 2020

Alle woningen uit het plan Maasnielderbeek zijn verkocht. De bouw is in volle gang, waardoor Roermond binnenkort weer een mooie wijk kan toevoegen aan haar contreien.

Leggen eerste steen

10 juli 2020

Vandaag hebben wij als projectontwikkelaar de nieuwe bewoners van Maasnielderbeek op een feestelijke manier ontvangen op de bouwplaats waar de bouw van 44 nieuwbouw woningen in volle gang is. Tevens waren hierbij aanwezig de makelaars van Jack Frenken makelaardij, de architecten van Wauben Architects, Janssen Bouwen uit Panningen en de betrokkenen van de gemeente Roermond.

Onder het genot van een hapje en een drankje heeft onze wethouder Angely Waajen-Crins iedereen toegesproken en vervolgens de eerste steen van het bouwproject Maasnielderbeek gelegd. Een mooie mijlpaal voor een mooi project.

Na het leggen van de eerste steen konden de nieuwe bewoners op hun kavel kijken hoe de bouwwerkzaamheden vorderen om vervolgens even weg te dromen bij het idee van hun nieuwe thuis.

Plaatsing binnenmuren

12 juni 2020

De binnenmuren bij project Maasnielderbeek worden geplaatst.

Werkbezoek wethouder Angely Waajen-Crins

5 juni 2020

Bekijk hier het filmpje van het werkbezoek van onze wethouder Angely Waajen-Crins.

Funderingen

4 juni 2020

De eerste funderingen van de wijk Maasnielderbeek zijn reeds gestort.

Het bouwen gaat beginnen!

15 mei 2020

De bekisting voor de woning is deze week aangebracht, binnen twee weken wordt de fundering gestort en kan de bouw echt beginnen!

Heiwerkzaamheden gestart

24 April 2020

Nadat alle percelen zijn uitgegraven en alle bouwwegen aangelegd wordt inmiddels begonnen aan de heiwerkzaamheden. De heipalen voor de 44 woningen worden de komende tijd in de grond geboord.

Update bouwwerkzaamheden

4 April 2020

Ondanks alle omstandigheden vanwege het Coronavirus wordt in Roermond volop doorgewerkt aan het project Maasnielderbeek.
Zoals je kunt zien zijn de bouwwegen nagenoeg klaar en alle percelen zijn inmiddels uitgegraven.

 

Werkzaamheden in volle gang

3 Maart 2020
 

De werkzaamheden in het project “Maasnielderbeek” in Roermond zijn in volle gang. Op dit moment is men bezig met de grondwerkzaamheden om zo het terrein bouwklaar te maken. 

Voorbereiding bouw begonnen

25 Februari 2020

De eerste voorbereidingen voor de bouw van de 44 nieuwbouwwoningen in Roermond zijn gestart. 
De bouwpercelen zijn uitgezet zodat het duidelijk is waar de woningen exact komen te staan. Op 3 april worden de eerste palen in de grond geboord waarna de aannemer Janssen Bouw & Zn uit Panningen kan beginnen met de bouw. 

Op de hoogte blijven via de mail?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan de pagina.

Kapwerkzaamheden gestart

10 Februari 2020

Aan de Maasnielderbeek is het kappen van de bomen vorige week begonnen. De bomen worden gekapt om plaats te maken voor de nieuwe huizen. Zo kan binnenkort begonnen worden met de bouw. 

In April zal begonnen worden met de bouw van de 44 woningen. Wil je op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Verkoop project Maasnielderbeek gestart

15 Januari 2020

De verkoopfase van de diverse woningen van Maasnielderbeek zijn pas zeer recent gestart, maar er is nu al heel veel vraag en de rijtjeswoningen zijn zelfs al helemaal verkocht.

Heeft u interesse in de patiowoningen of half vrijstaande woningen van het plan Maasnielderbeek? Kijk dan op de Kavelkaart naar de beschikbare opties.