Realisatie nieuwbouwproject Maasnielderbeek

29 april 2021

De realisatie van de mooie nieuwbouwwijk Maasnielderbeek is verwezenlijkt. De 44 woningen bieden door hun diversiteit een prachtige en dynamische leefomgeving en zijn op te delen in:
 – 16 levensloopbestendige woningen
 – 20 half vrijstaande woningen
 – 8 rijwoningen

De wijk bevindt zich in het zuidoosten van Roermond en grenst aan de Bredeweg en de Terbaansweg. Aan de andere kant kabbelt de Maasnielderbeek, de beek waarnaar dit mooie plan is vernoemd.

We wensen alle bewoners heel veel geluk en woongenot toe in deze nieuwe fase van hun leven.

Eerste opleverfase afgerond in het nieuwbouwplan Maasnielderbeek

4 maart 2021

Het wachten is voor de eerste kopers beloond met de oplevering van hun woning in het nieuwbouwplan Maasnielderbeek. Vanwege de omvang van het plan zijn de opleveringen verdeeld over 3 verschillende opleverfases.

De eerste fase is reeds opgeleverd. Deze opleverfase bevat 8 half-vrijstaande en 8 levensloopbestendige woningen. De laatste woning is 22 februari overgedragen aan de kopers waarmee de eerste opleverfase is afgerond.

De tweede opleverfase start halverwege maart. In deze fase worden 6 half-vrijstaande, 4 levensloopbestendige woningen en 3 rijwoningen opgeleverd. In de derde en laatste opleverfase worden de laatste woningen opgeleverd. Dit zijn 6 half-vrijstaande, 4 levensloopbestendige woningen en 5 rijwoningen.

HVG Real Estate wenst alle bewoners die de sleutel al in ontvangst hebben mogen nemen veel woonplezier toe!

Betrokkenheid Gemeente Roermond

25 februari 2021

Mooi om te zien hoe de gemeente Roermond betrokken is bij de nieuwbouwprojecten die in Roermond gerealiseerd worden. Wethouder Angely Waajen-Crins en Projectleider Pauline Buurman plaatsen een bericht via https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6769984674535112704/, waar ze een kijkje nemen bij het nieuwbouwproject Maasnielderbeek. De eerste woningen aldaar worden vanaf deze week opgeleverd.

Maasnielderbeek volledig uitverkocht

3 december 2020

Alle woningen uit het plan Maasnielderbeek zijn verkocht. De bouw is in volle gang, waardoor Roermond binnenkort weer een mooie wijk kan toevoegen aan haar contreien.

Leggen eerste steen

10 juli 2020

Vandaag hebben wij als projectontwikkelaar de nieuwe bewoners van Maasnielderbeek op een feestelijke manier ontvangen op de bouwplaats waar de bouw van 44 nieuwbouw woningen in volle gang is. Tevens waren hierbij aanwezig de makelaars van Jack Frenken makelaardij, de architecten van Wauben Architects, Janssen Bouwen uit Panningen en de betrokkenen van de gemeente Roermond.

Onder het genot van een hapje en een drankje heeft onze wethouder Angely Waajen-Crins iedereen toegesproken en vervolgens de eerste steen van het bouwproject Maasnielderbeek gelegd. Een mooie mijlpaal voor een mooi project.

Na het leggen van de eerste steen konden de nieuwe bewoners op hun kavel kijken hoe de bouwwerkzaamheden vorderen om vervolgens even weg te dromen bij het idee van hun nieuwe thuis.

Plaatsing binnenmuren

12 juni 2020

De binnenmuren bij project Maasnielderbeek worden geplaatst.

Werkbezoek wethouder Angely Waajen-Crins

5 juni 2020

Bekijk hier het filmpje van het werkbezoek van onze wethouder Angely Waajen-Crins.

Funderingen

4 juni 2020

De eerste funderingen van de wijk Maasnielderbeek zijn reeds gestort.

Het bouwen gaat beginnen!

15 mei 2020

De bekisting voor de woning is deze week aangebracht, binnen twee weken wordt de fundering gestort en kan de bouw echt beginnen!

Heiwerkzaamheden gestart

24 April 2020

Nadat alle percelen zijn uitgegraven en alle bouwwegen aangelegd wordt inmiddels begonnen aan de heiwerkzaamheden. De heipalen voor de 44 woningen worden de komende tijd in de grond geboord.

Update bouwwerkzaamheden

4 April 2020

Ondanks alle omstandigheden vanwege het Coronavirus wordt in Roermond volop doorgewerkt aan het project Maasnielderbeek.
Zoals je kunt zien zijn de bouwwegen nagenoeg klaar en alle percelen zijn inmiddels uitgegraven.

 

Werkzaamheden in volle gang

3 Maart 2020
 

De werkzaamheden in het project “Maasnielderbeek” in Roermond zijn in volle gang. Op dit moment is men bezig met de grondwerkzaamheden om zo het terrein bouwklaar te maken. 

Voorbereiding bouw begonnen

25 Februari 2020

De eerste voorbereidingen voor de bouw van de 44 nieuwbouwwoningen in Roermond zijn gestart. 
De bouwpercelen zijn uitgezet zodat het duidelijk is waar de woningen exact komen te staan. Op 3 april worden de eerste palen in de grond geboord waarna de aannemer Janssen Bouw & Zn uit Panningen kan beginnen met de bouw. 

Op de hoogte blijven via de mail?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan de pagina.

Kapwerkzaamheden gestart

10 Februari 2020

Aan de Maasnielderbeek is het kappen van de bomen vorige week begonnen. De bomen worden gekapt om plaats te maken voor de nieuwe huizen. Zo kan binnenkort begonnen worden met de bouw. 

In April zal begonnen worden met de bouw van de 44 woningen. Wil je op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Verkoop project Maasnielderbeek gestart

15 Januari 2020

De verkoopfase van de diverse woningen van Maasnielderbeek zijn pas zeer recent gestart, maar er is nu al heel veel vraag en de rijtjeswoningen zijn zelfs al helemaal verkocht.

Heeft u interesse in de patiowoningen of half vrijstaande woningen van het plan Maasnielderbeek? Kijk dan op de Kavelkaart naar de beschikbare opties.